Logo bs.boatexistence.com

Hoće li se jack vratiti kada zove srce?

Sadržaj:

Hoće li se jack vratiti kada zove srce?
Hoće li se jack vratiti kada zove srce?

Video: Hoće li se jack vratiti kada zove srce?

Video: Hoće li se jack vratiti kada zove srce?
Video: Buba Corelli - Gluh i Nijem 2024, Maj
Anonim

S obzirom da je lik Jacka umro na When Calls the Heart, čini se malo vjerojatnim da će se Lissing ikada vratiti u seriju Međutim, rekao je da ako postoji način da se Upalilo bi, rado bi ponovo obukao Mountie uniformu. „Voleo sam da igram Džeka. Zaista jesam,” rekao je.

Zašto se Jack ne vraća u When Calls the Heart?

Da li se Jack vraća na When Calls the Heart? Malo je vjerovatno! Nakon što je Daniel Lissing odlučio da ne produži ugovor, njegov lik, Jack Thornton, je ubijen. Time se završava romansa između Jacka i Elizabeth.

Da li se Jack vraća u When Calls the Heart u sezoni 8?

Da li se Jack vraća na When Calls the Heart? Malo je vjerovatno! Nakon što je Daniel Lissing odlučio da ne obnovi ugovor, njegov lik, Jack Thornton, je ubijen. Time se završava romansa između Jacka i Elizabeth.

Ko zamjenjuje Jacka Thorntona u When Calls the Heart?

Kevin McGarry osvojio je Hearties kao Nathan Grant u filmu When Calls the Heart. Kanadski glumac pridružio se glumačkoj ekipi serije Hallmark Channel u 6. sezoni 2019. godine, preuzimajući ulogu najnovijeg Mountiea iz Hope Valleya. Od tada je postao sastavni dio gradske zajednice i emisije.

Da li Elizabeth Thatcher nosi periku u filmu When Calls the Heart?

(Također, dok filmski i televizijski glumci/glumice često nose perike i komade kose kako bi imali i zadržali pravi izgled svojih likova na ekranu, to ne bi trebalo biti očigledno. Erin Krakow, koja glumi Elizabeth, je ljupka glumica, ali nesretno što njena perika u petoj sezoni izgleda jednako neprirodno kao i izgleda.

Preporučuje se: