Zašto je Cory napustio Spensera?

Sadržaj:

Zašto je Cory napustio Spensera?
Zašto je Cory napustio Spensera?

Video: Zašto je Cory napustio Spensera?

Video: Zašto je Cory napustio Spensera?
Video: ZAŠTO IMPE??? 2024, Oktobar
Anonim

Zašto je Corey napustio Spencera? … Corey je napustio jer Corey ne zna da li je Spencerov mlađi brat Dillon (Jalyn Hall) njegov biološki sin, ili biološko dijete trenera Bakera.

Zašto je Corey James napustio Spencera?

Coreyev prolaz je nehotice uzrokovao da Spencer napusti fudbal. Kasnije otkriva da je to zato što ga fudbal tjera da misli na Coreya, a to je previše štetno za Spensera. Međutim, nakon što je odlučio da ponovo igra fudbal u znak sećanja na svog starog.

Zašto je Corey napustio cijelu američku sezonu 1?

Corey također priznaje da je veliki dio njegovog odlaska imao veze s izdajom njegove žene i mogućnošću da njegov mlađi sin zapravo nije njegovo biološko dijete.

Šta nije u redu s Coreyjem na svim američkim?

U drugoj sezoni, otac Spencera Jamesa Corey (Chad L. Coleman) postao je trener u srednjoj školi South Crenshaw, ali prije nego što je mogao trenirati svog sina, umro je od doživotne bolesti zbog čega je Spencer James napustio fudbal. Ovo se nije dogodilo Spenceru Paysingeru u stvarnom životu.

Šta je tajna Coreyja Jamesa?

Potvrđeno je da je Corey James (Chad L. Coleman) Spencerov biološki otac, što je kornerbek uvijek pretpostavljao dok je odrastao. … Uprkos Spencerovom olakšanju što trener Bejker nije njegov otac, otkriveno je da bi Dilon mogao biti rezultat Billyjeve i Graceine afere.

Preporučuje se: