Logo bs.boatexistence.com

Šta znači predsjaj?

Sadržaj:

Šta znači predsjaj?
Šta znači predsjaj?

Video: Šta znači predsjaj?

Video: Šta znači predsjaj?
Video: Ты у Меня Одна. Фильм. Драма 2024, Maj
Anonim

Ako vidite da dizel motor pre- svijetli svijetli stalno pri pokretanju, to jednostavno znači da je vaš motor u procesu zagrijavanja i da ćete moći da trenutno pokrenete svoj automobil ili kamion.

Da li je bezbedno voziti sa upaljenim žarom?

Verovatno možete bezbedno da vozite sa upaljenim žaricom sve dok se opustite Ali morate da ga proverite. Uvijek zapamtite, vaša svjetla upozorenja pokušavaju vam nešto reći, a utvrđivanje da li je poruka ozbiljna ili ima male posljedice najbolje je prepustiti kvalifikovanom mehaničaru.

Šta znači indikator žarnice?

Indikator grijalice

Indikatorska lampica znači da se svjećice motora zagrijavaju i da se motor ne smije paliti dok se lampica ne ugasi. Ako treperi, otkriven je problem, kao što je istrošena žarnica.

Da li je bezbedno voziti sa upaljenim predsvetljenjem dizel motora?

Da li je bezbedno voziti sa upaljenim predsvetlećim svetlom dizel motora? Neki motori vozila ne mogu se čak ni pokrenuti dok se žaruljica ne ugasi, čime se sprječava vozače da pokrenu motor prerano. Uvijek trebate čekati da se svjetlo ugasi prije nego pokušate da pokrenete motor.

Šta znači kada se žaruljica upali tokom vožnje?

Kada simbol žarnice postane vidljiv na vašem vozilu, vjerovatno je da će vaše vozilo ući u “sigurni način rada” kako bi se spriječilo bilo kakvo oštećenje motora. Kada je u sigurnom načinu rada, primijetit ćete da će vaše vozilo doživjeti dramatičan pad performansi.

Preporučuje se: