Logo bs.boatexistence.com

Can't kill delilah dishonored 2?

Sadržaj:

Can't kill delilah dishonored 2?
Can't kill delilah dishonored 2?

Video: Can't kill delilah dishonored 2?

Video: Can't kill delilah dishonored 2?
Video: Delilah Kaldwin - Non-lethal Guide (Dishonored 2) 2024, Maj
Anonim

OBAVEZNO je koristiti srce na Delili da je ubije i da je eliminiše nesmrtonosno. Ako to ne učinite i napadnete je umjesto toga, odmah ćete umrijeti, jer je nećete moći ubiti (ona je nepobjediva). Borba će trajati do trenutka kada umrete, bez obzira na to koliko joj štete nanesete.

Kako neutralizirati Delilah?

Daud ima izbor da neutrališe Delilah smrtonosno ili nesmrtonosno. Ako se odabere nesmrtonosni pristup, Daud mora upucati Delilah strijelom za spavanje i staviti njeno tijelo pred oltar. Daud također mora preuzeti sliku Praznine i zamijeniti je slikom Emily.

Kako postići dobar kraj u Dishonored 2?

Dobar završetak:

  1. Zamijenite vojvodu Abele sa njegovim dvojnikom;
  2. Uklonite Paola i zamjenika nadglednika Byrnea, eliminirajte ih nesmrtonosno ili ih potpuno ignorirajte;
  3. Ne ubijajte Antona Sokolova, ni Meagan Foster.
  4. Spasi kćer/oca.

Kako da se riješim Kirin Jindosha?

Ako želite da ga izvedete tiho, imate da skočite na vrh njegove stolice i udavite ga, tačno kao što je prikazano na gornjoj slici. Ako ste odlučili da ga mirno izvedete, morate uzeti njegovo tijelo, skočiti na vrh crnih ormara na desnoj strani i staviti tijelo u sjenu.

Koliko ima Delilah replika?

Prva stvar s kojom ćete se suočiti u Svijetu kakav bi trebao biti je val Delilah duplikata. Ima ih šest i nema dobrog načina da se sakrijete od njih - ali se takođe ne računaju u vašu statistiku ubistava, tako da je sada sjajno vrijeme da riješite neke frustracije.

Preporučuje se: