Logo bs.boatexistence.com

Da li je instagram uklonio hronološke pratioce?

Sadržaj:

Da li je instagram uklonio hronološke pratioce?
Da li je instagram uklonio hronološke pratioce?

Video: Da li je instagram uklonio hronološke pratioce?

Video: Da li je instagram uklonio hronološke pratioce?
Video: Kako vidjeti ko je pogledao moj Facebook profil | Ko posjećuje vaš Facebook profil 2024, Maj
Anonim

Od juna 2021., Instagram vam više ne dozvoljava da vidite kronološku listu pratilaca korisnika. Nekada je postojalo rješenje koje je uključivalo provjeru liste pratilaca vašeg prijatelja u web pretraživaču, ali to više ne radi.

Je li se Instagram riješio hronoloških pratilaca?

Danas žalim za svojim omiljenim načinom da uhvatim varalicu (govorim iz iskustva jer sam tako uhvatio svog bf-a u varanju) Moja omiljena karakteristika, "mogućnost da vidim pratioce i pratioce hronološkim redom preko desktop pretraživača" u instagram je uklonjen

Je li Instagram promijenio redoslijed pratilaca?

Instagram nije potvrdio razlog zasledeći redosled liste. Većina korisnika vjeruje, međutim, da on rangira vašu sljedeću listu na osnovu interakcija na platformi. Instagram algoritam koji određuje redoslijed objava na vašem feedu zasnovan je na vašim interesovanjima, vašim vezama i novinama.

Zašto je Instagram uklonio pratioce hronološkim redoslijedom?

U to vrijeme, Instagram je tvrdio da bi promjena poboljšala korisničko iskustvo Na blogu je objašnjeno: “Red fotografija i video zapisa u vašem feedu će se zasnivati na vjerovatnoća da ćete biti zainteresirani za sadržaj, vaš odnos s osobom koja objavljuje i pravovremenost objave.”

Možete li vidjeti hronološki redoslijed pratilaca na Instagramu?

Idite na profil osobe čiji račun želite da pregledate i dodirnite karticu “followers”. Tada možete otkriti ko su nečiji najnoviji pratioci na Instagramu. Svi pratioci su predstavljeni hronološkim redom, od najnovijih do najstarijih.

Preporučuje se: