Logo bs.boatexistence.com

Prevlačenjem lijevo ili desno?

Sadržaj:

Prevlačenjem lijevo ili desno?
Prevlačenjem lijevo ili desno?

Video: Prevlačenjem lijevo ili desno?

Video: Prevlačenjem lijevo ili desno?
Video: 3 точки, и пищеварение станет лёгким 2024, Maj
Anonim

" Prevucite nadesno" znači da volite ili prihvatite nekoga, dok "prevucite prstom ulijevo" znači da ga odbijete. Značenje ove dvije fraze je preuzeto iz jedne od Tinderovih osnovnih mehanika.

Šta je prevlačenje udesno ili ulijevo?

u aplikaciji za upoznavanje na mreži, da pokažete da li vam je neko privlačan ili neprivlačan pomicanjem prsta udesno ili ulijevo preko njegove fotografije na ekranu pametnog telefona ili tableta. Prevucite lijevo da kažete ne, prevucite desno da kažete da.

Da li Tinder prevlači prstom lijevo ili desno?

Tinder profil na iOS-u. prevlačenjem lijevo ili desno, korisnici mogu naznačiti da li žele lajkovati ili odbiti druge korisnike. Kada dva korisnika prevlače desno jedan na drugog, postoji podudaranje. Nakon uparivanja, postoji opcija za komunikaciju putem teksta ili videopoziva.

Je li Tinder samo za spajanje?

Postoji neka konfuzija oko toga čemu Tinder služi. Je li za ozbiljne spojeve ili samo za neobavezne veze? Kratak odgovor je oboje: Možete koristiti Tinder za razne razloga, koji variraju od sklapanja prijatelja preko nečeg opuštenog do zabavljanja s namjerom da pronađete svoju zauvijek osobu.

Je li prevlačenje lijevo na Tinderu trajno?

Na Tinderu, a "Ne" je prilično trajno Ako je neko prešao prstom ulijevo na vašem profilu prije dvije godine, nije važno šta će se dogoditi, nećete iskoči za njih ponovo. … Sve ove stvari imaju ogroman uticaj na to hoće li neko prevući prstom lijevo ili desno - ali što se Tindera tiče ništa se nije promijenilo.

Preporučuje se: