Logo bs.boatexistence.com

Hoće li biti druge sezone bijelih linija?

Sadržaj:

Hoće li biti druge sezone bijelih linija?
Hoće li biti druge sezone bijelih linija?

Video: Hoće li biti druge sezone bijelih linija?

Video: Hoće li biti druge sezone bijelih linija?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Maj
Anonim

Druga sezona Bijelih linija nije potvrđena. S obzirom na rekordni međunarodni uspjeh Money Heist-a, Netflix će vjerovatno uložiti u još jednu od Pininih zanosnih drama.

Hoće li biti 2. serije Bijelih linija?

Grit-glam ibizanska drama White Lines nas je navukla od samog početka, ali sada je potvrđeno da je druga sezona Netflix hita odbačena.

Da li se Boxer i Zoe okupljaju u bijelim linijama?

Bokser. U slučaju da im instant hemija nije bila dovoljna za nagoveštaj, Boxer i Zoe spavaju zajedno i nastavljaju da rade veći deo sezone. Zoe priznaje svog muža Mikea, koji gotovo istog trena želi to riješiti. Nažalost, za njihovu porodicu, Zoe ne pristaje na to.

Jesu li Bijele linije zasnovane na istinitoj priči?

Da li su Bijele linije zasnovane na istinitoj priči? Stvarna priča o Axelovoj smrti i svi likovi uključeni u to je potpuno izmišljena – iako su kreatori serije rekli da je djelomično pod utjecajem Narkosa, koji je zasnovan na stvarnim događajima.

Zašto su otkazali White Lines?

Zašto je White Lines otkazan? Ne znamo sa sigurnošću zašto je Netflix otkazao White Lines, budući da je streaming servis vrlo tajnovit u vezi sa svojim tačnim brojem gledanosti. Uz to, serija je bila rangirana među 10 najgledanijih Netflix serija nekoliko sedmica, tako da su ljudi vjerovatno slušali cijelo vrijeme.

Preporučuje se: