Logo bs.boatexistence.com

Zašto je licita napustila astu?

Sadržaj:

Zašto je licita napustila astu?
Zašto je licita napustila astu?

Video: Zašto je licita napustila astu?

Video: Zašto je licita napustila astu?
Video: Zašto je Švajcarska bogata? - Vladimir Đukanović 2024, Maj
Anonim

Licita je otkrila Liebeu kada je prvi put uzimala odbojnog đavola da je njena magija opasna. … Sa ovakvom magijom, logično je da je možda rodila Astu i bila prisiljena da ga napusti kako bi ga zaštitila.

Ko je Astin biološki otac?

Pretpostavlja se da je osoba u flešbeku koja je izbodena, Astin roditelj. Kasnije, kada Dante ima flešbek, vidimo ga sa ženom u krevetu. Vjeruje se da bi ova žena mogla biti Astina majka, čime je Dante postao njegov otac.

Je li Asta sin Licite?

Jer kako se ispostavilo, i Asta i njegov đavo su "djeca" iste ljubazne žene.… Licita (koja je otkrivena kao ona koja je privela Liebea prije nekoliko godina i žrtvovala svoj život da bi ga spasila) je ona koja je Liebeu dala ime i, kako Liebe otkriva kroz svoje misli u to vrijeme, Astina je majka.

Ko je Astin demon?

Astin đavo je Liebe, koji je takođe poznat kao đavo anti-magije. Nakon što ga je Lucifero napao, njegova usvojiteljica ga je stavila u grimoar s pet listova koji je Asta kasnije nabavila.

Je li Asta kraljevska osoba?

Nakon navršenih 15 godina, Asta dobija grimoar od djeteline s pet listova sa đavolom protiv magije unutra. Pridružuje se odredu Crnih bikova Kraljevstva Clover Vitezova magije i postaje mlađi vitez magije 3. klase i privremeno Kraljevski vitez.

Preporučuje se: