Logo bs.boatexistence.com

Da li je Cobbov totem pao na kraju početka?

Sadržaj:

Da li je Cobbov totem pao na kraju početka?
Da li je Cobbov totem pao na kraju početka?

Video: Da li je Cobbov totem pao na kraju početka?

Video: Da li je Cobbov totem pao na kraju početka?
Video: The Genius of Christopher Nolan and His Films 2024, Maj
Anonim

Ali pad vrha nam ništa ne govori. Svi znaju da vrhovi padaju, ali niko ne može znati kako Cobbov totem radi u stvarnom svijetu ako će biti pouzdan kao detektor snova. Dakle, više je vjerovatno da je vrh pao na kraju filma.

Da li je Cobb u stvarnosti na kraju Inceptiona?

“Način na koji je funkcionisao kraj tog filma, lik Leonarda DiCapria Cobb - bio je sa svojom decom, bio je u sopstvenoj subjektivnoj stvarnosti. Nije mu više bilo stalo, a to daje izjavu: možda su svi nivoi stvarnosti validni.

Da li je Cobbov totem pao?

Na kraju "Početka", Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) konačno se vraća kući svojoj djeci nakon što je proveo dugo vremena u svijetu snova. Cobb nosi mali top sa sobom. … Posljednji snimak pokazuje kako se vrh vrti, ali nikada ne otkriva da li pada.

Šta se dešava na kraju Inceptiona?

Suština kraja je u tome što se Cobb ne zadržava da gleda kako se vrh vrti jer ga zapravo nije briga hoće li pasti ili ne. On je kod kuće i ponovo se ujedinio sa svojom decom, tačno tamo gde želi da bude, i ne namerava da ide nikuda, bez obzira šta totem ima da kaže o situaciji.

Je li početak završavao san?

Vrlo je moguće, u ovom novom snu (a ja vjerujem da je kraj zasnovan na snu, ne stvarnosti) Cobb će morati obraditi svoje odsustvo iz njegova djeca i rad kroz krivnju za njegove postupke koji se uvlači u njihove živote. … Početak je, jednostavno rečeno, Cobbov san.

Preporučuje se: