Logo bs.boatexistence.com

Da li je Tom llamas napustio abc vijesti?

Sadržaj:

Da li je Tom llamas napustio abc vijesti?
Da li je Tom llamas napustio abc vijesti?

Video: Da li je Tom llamas napustio abc vijesti?

Video: Da li je Tom llamas napustio abc vijesti?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Maj
Anonim

Thomas Edward Llamas (/ˈjɑːmɑːs/ YAH-mahss; rođen 2. jula 1979.) je američki novinar koji je bio voditelj vikenda za World News Tonight u American Broadcasting Company od 2014. do 2021. godine. Nakon toga je napustio ABC Vijesti za rivalske NBC News, s njegovim posljednjim ABC emitovanjem 31. januara 2021.

Ko je nedavno napustio ABC News?

Dan Harris se oprašta od ABC News-a. U nedjelju Good Morning America, 50-godišnji voditelj najavio je da će napustiti emisiju nakon dvije decenije emitovanja i otkrio zašto.

Kolika je plata Tom Llamas?

Deadline je izvijestio da su Tom Llamas i NBC News napravili veliki posao da se on preseli na mrežu. Iako nikada nije govorio o svojoj zaradi, Facts Buddy izvještava da je Llamas zaradio procijenjenih $87, 153, dok je bio vikend voditelj na ABC-jevim svjetskim vijestima.

Ko je najplaćeniji voditelj vijesti?

1. Anderson Cooper Neto vrijednost – 200 miliona dolara. Anderson Cooper je najbogatiji voditelj vijesti. Njegova trenutna neto vrijednost je 200 miliona dolara.

Je li Tom Llamas dobio otkaz iz ABC-a?

U januara 2021, objavljeno je da će Llamas napustiti ABC News i vratiti se na NBC News. Njegovo posljednje emitiranje na ABC News bilo je 31. januara 2021. U aprilu 2021. objavljeno je da je Llamas imenovan za starijeg nacionalnog dopisnika za NBC News i da će voditi udarne vijesti za NBC News Now.

Preporučuje se: