Logo bs.boatexistence.com

Kada je Wilmer Flores promijenjen?

Sadržaj:

Kada je Wilmer Flores promijenjen?
Kada je Wilmer Flores promijenjen?

Video: Kada je Wilmer Flores promijenjen?

Video: Kada je Wilmer Flores promijenjen?
Video: УНИКАЛЬНАЯ идея из движка от стиралки! 2024, Juli
Anonim

Kako su Wilmerove suze promijenile historiju bejzbola. Wilmer Flores je plakao, a bejzbol se promijenio. Mnogi od nas su gledali šta se dogodilo na Citi Field-u u noći 29. jula 2015., kada je Flores, tada 23-godišnji domaći pomoćni infielder Metsa, saznao da je promijenjen i pokušao je zadržati suze koje nije mogao kontrolirati.

Gdje je Wilmer Flores promijenjen?

29. jula, tokom utakmice protiv San Diego Padresa proširile su se glasine da je Flores promijenjen u Milwaukee Brewers, zajedno sa bacačem Zackom Wheelerom, za Carlosa Gómeza.

Zašto su se Metsi riješili Wilmera Floresa?

Metsi su se razišli sa favoritom navijača, Wilmerom Floresom, u petak, na krajnjem roku da timovi ponude ugovore svojim igračima koji ispunjavaju uslove za arbitražu. Sposoban napadač, Flores nije imao pravi dom na terenu, a njegove vještine izgledaju više prikladnije timu iz Američke lige.

Kada je Wilmer Flores napustio Mets?

Flores je konačno morao napustiti mjesto gdje je "rođen" nakon sezone 2018, kada su Metsi odlučili da ga ne potpišu. Diamondbacksi su ga primili.

Je li Wilmer Flores ozlijeđen?

Flores je napustio utakmicu u srijedu protiv Brewersa sa onim što se prvobitno zvalo zatezanje tetive, ali se ispostavilo da je povreda dovoljno ozbiljna da ga košta najmanje 10 dana.

Preporučuje se: