Logo bs.boatexistence.com

Da li je snimanje posljednjeg kraljevstva već počelo?

Sadržaj:

Da li je snimanje posljednjeg kraljevstva već počelo?
Da li je snimanje posljednjeg kraljevstva već počelo?

Video: Da li je snimanje posljednjeg kraljevstva već počelo?

Video: Da li je snimanje posljednjeg kraljevstva već počelo?
Video: ZAGA I FILIP IZA KAMERE + PROGLASENJE POBJEDNIKA 2024, Maj
Anonim

Još nema zvanične informacije o tome kada će biti objavljena peta sezona Posljednjeg kraljevstva, ali serija je uspjela da se prilično drži svog uobičajenog proizvodnog ciklusa uprkos pandemiji, sa snimanjem u jun 2021..

Je li 5. sezona filma Posljednje kraljevstvo već počela?

Snimanje serije je završeno krajem juna 2021. godine da bismo mogli vidjeti kako se sezona 5 Posljednjeg kraljevstva stisne u 2021. godinu koja je odmah rekla da to neće biti do početkom 2022..

Je li Posljednje kraljevstvo trenutno u produkciji?

26. decembra 2018. Netflix je obnovio emisiju za četvrtu seriju, objavljenu 26. aprila 2020. i ponovo u produkciji Carnival Films. Obnovljena je za petu i posljednju sezonu 7. jula 2020.

Da li je posljednje kraljevstvo otkazano?

Netflix je službeno otkazao The Last Kingdom 30. aprila 2021., ali nije naveo konkretan razlog. S obzirom na to da je streaming servis poznat po tome što ne obnavlja popularne emisije nakon dvije ili tri sezone, odluka možda neće biti veliko iznenađenje za pretplatnike koji nisu obožavatelji emisije.

Da li se Uhtred ženi Aethelflaed?

Posljednja sezona Posljednjeg kraljevstva, Aethelflaed, odlučila je žrtvovati svoju vezu s Uhtredom, kako bi postala dama od Mersije, ali zašto ne se udati za njega da vlada između njih.

Preporučuje se: