Logo bs.boatexistence.com

Je li marlo dobio breskvu?

Sadržaj:

Je li marlo dobio breskvu?
Je li marlo dobio breskvu?

Video: Je li marlo dobio breskvu?

Video: Je li marlo dobio breskvu?
Video: Слава Марлоу Возрождения! Месть Моргенштерну (анимация) 2024, Maj
Anonim

Prvotno prijatelj Nene Leakes, Marlo je dolazio na mnoga djevojačka putovanja i često se udarao glavama s kolegama glumcima. Nakon bezbroj sezona u emisiji, nikada nije uspjela da osigura željenu breskvu.

Hoće li Marlo dobiti breskvu?

Samo jedan dan nakon što je otkriveno da se Cynthia Bailey neće vratiti za sezonu 14, HipHollywood je saznao još neke ekskluzivne detalje. Prema izvoru bliskom produkciji, Marlo Hampton joj je konačno kupio breskvu.

Ko ima breskvu kod domaćica iz Atlante?

Drew Sidora je zvanično pokupila svoju breskvu! Najnovija glumačka postava Prave domaćice iz Atlante prosipa mnogo sočne vijesti o sezoni 13 prije nedjeljne premijere na Bravou.

Ko je dobio breskvu za sezonu 12?

Nene Leakes je bila središte većine drame u The Real Housewives of Atlanta. "Najukusnija breskva" se svađala sa Kenijom Mur i Sintijom Bejli tokom 12. sezone serije. Više drame uslijedilo je nakon što je produkcija završena i ovaj put je uključivala Kandi Burrus i Evu Marcille.

Zašto Shamea nema breskvu?

Ona kaže da Burruss i Williams mogu jamčiti da joj rukovodioci mreže nude breskvu. Dok Morton priznaje da je spremna da bude na puno radno vrijeme, ona kaže da je razlog zašto nije jer njen muž oklijeva da bude na rijaliti televiziji.

Preporučuje se: