Logo bs.boatexistence.com

Da li cetaphil proizvodi djeluju?

Sadržaj:

Da li cetaphil proizvodi djeluju?
Da li cetaphil proizvodi djeluju?

Video: Da li cetaphil proizvodi djeluju?

Video: Da li cetaphil proizvodi djeluju?
Video: FACEWASH adviced by Doctors👨‍⚕ ETHIGLO SKIN Whitening Face wash #skincare #facewash #qualitymantra 2024, Maj
Anonim

Šta kupci kažu: Dosta kupaca se slaže da je Cetaphil jedan od boljih sredstava za čišćenje na tržištu Na MakeupAlleyju, sredstvo za čišćenje ima prosječnu ocjenu 3,5 od 5. Ipak formula bez sapuna znači da se ne pjeni, većina korisnika kaže da je hidratantna i da održava njihovu kožu čistom.

Može li Cetaphil ukloniti tamne mrlje?

[Napomena urednika: Novi Cetaphil proizvodi obećavaju da će posvijetliti neujednačen ton kože i tamne mrlje za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. … Sa snažnom linijom za njegu kože za posvjetljivanje kože, Cetaphil Bright He althy Radiance savršeno se postavlja kao vaš najnoviji nježni proizvod za one tvrdoglave tamne mrlje.

Koliko su dobri Cetaphil proizvodi?

Cetaphil Gentle Skin Cleanser je naveden kao jedno od najboljih sredstava za pranje lica za osjetljivu kožu jer je nekomedogen i održava pH vaše kože. To je neiritantno i umirujuće sredstvo za čišćenje i za kožu i za tijelo koje je također bez mirisa.

Zašto je Cetaphil loš?

U čemu je problem? Sastojci uključuju 3 različita parabena (za koje se zna da uzrokuju endokrini poremećaj i povezani s rakom dojke), propilen glikol (povećava prodiranje kemikalija u vašu kožu i krvotok) i natrijum lauril sulfat (poznato da uzrokuje kožu iritacija).

Da li se Cetaphil rješava bubuljica?

Cetaphil hidratantni losion, glavni proizvod za osjetljivu kožu već godinama, dobro djeluje za skoro sve, čak i za one od nas s prištićima za liječenje. Odgovara sve glavne tačke, jer je bez mirisa, nekomedogena, bez ulja i lagana.

Preporučuje se: