Logo bs.boatexistence.com

Gdje živi Brett Eldredge?

Sadržaj:

Gdje živi Brett Eldredge?
Gdje živi Brett Eldredge?

Video: Gdje živi Brett Eldredge?

Video: Gdje živi Brett Eldredge?
Video: Brett Eldredge - Hideaway (Official Music Video) 2024, Maj
Anonim

Brett Ryan Eldredge je američki pjevač country muzike, tekstopisac i producent, potpisao ugovor sa Warner Music Group Nashville.

U kom gradu živi Brett Eldredge?

Eldredgeov treći studijski album, istoimeni projekat, izašao je u avgustu 2017. U 2019. je otišao (uglavnom) van mreže i pregrupisao se za Sunday Drive iz 2020., ploču sa narodnjačkim korijenima. Dok je stvarao album, country zvijezda je prevozila svoje producente i svog menadžera u svoj rodni grad Pariz

Zašto je Brett Eldredge nestao?

Na vrhuncu slave Bretta Eldredgea, on je nestao. … Eldredge se iznutra borio s nečim na što više nije mogao staviti fensi filter. I na više načina, nestao je… u pokušaju da pronađe sebe. Nestao je da sazna ko je i kako želi da živi i voli

Da li Brett Eldredge ima psa?

U maju, Eldredge je otkrio da će njegova Weimaraner/Vizsla mix, koju je usvojio 2016. godine, sada biti privatnija. Nemam nikog drugog sa sobom, tako da je dobro imati Eda. Znate? Edgar se nedavno povukao iz centra pažnje, tako da je sada samo moje štene.

Ko otvara za Bretta Eldredgea?

Brett Eldredge je službeno najavio svoju 'Good Day Tour', nazvanu po njegovom nedavnom singlu s njegovog albuma 'Sunday Drive' iz 2020. Turneja 21 grada počinje 16. septembra u Klivlendu, Ohajo. Ovo je Eldredgeova prva turneja po SAD-u od njegove praznične Glow turneje u decembru 2019., a Morgan Evans će biti Eldredgeova predstava.

Preporučuje se: