Logo bs.boatexistence.com

Gdje se održava diližansa?

Sadržaj:

Gdje se održava diližansa?
Gdje se održava diližansa?

Video: Gdje se održava diližansa?

Video: Gdje se održava diližansa?
Video: Эффектные цветы для самых ленивых цветут обильно и ярко все лето 2024, Maj
Anonim

Stagecoach se održava u Polo klubu Empire u Indio, istom mjestu gdje će se Coachella festival održati prethodna dva vikenda u aprilu 2022. Za više informacija idite na stagecoachfestival.com.

Postoji li diližansa 2021?

Nakon otkazivanja u protekle dvije godine, muzički festivali u južnoj Kaliforniji Coachella i Stagecoach pokreću se 2022. Događaji će se odvijati uzastopno u aprilu, promotor Goldenvoice objavljeno u utorak. … Datumi Coachella 2021. objavljeni su za 9.-11. april 2021. i 16. – 18. aprila 2021.

Gdje drže Coachella?

The Coachella Valley Music and Arts Festival (obično nazvan Coachella ili Coachella Festival) je godišnji muzički i umjetnički festival koji se održava u the Empire Polo Club u Indio, Kalifornija, u dolina Coachella u pustinji Kolorado.

Da li je Stagecoach najveći festival country muzike?

Stagecoach Festival

Donoseći mješavinu savremenog i klasičnog countryja, Stagecoach je jedan od najvećih festivala country muzike na svijetu. Njihove postave se sastoje od nekih od najvećih imena ne samo iz countryja, već i iz folka, bluegrassa i roots rocka.

Ko nastupa na Stagecoach 2020?

Zapaženi dodaci u postavi uključuju Old Dominion, Ashley McBryde i Mitchell Tenpenny, dok su Brett Young, Morgan Wallen, Dan + Shay, Chris Lane i Riley Green uklonjeni. Thomas Rhett, Carrie Underwood i Eric Church i dalje će biti naslovnici.

Preporučuje se: