Logo bs.boatexistence.com

Kada se aurora teagarden vraća 2021?

Sadržaj:

Kada se aurora teagarden vraća 2021?
Kada se aurora teagarden vraća 2021?

Video: Kada se aurora teagarden vraća 2021?

Video: Kada se aurora teagarden vraća 2021?
Video: Preview - Aurora Teagarden Mysteries: Something New - Hallmark Movies & Mysteries 2024, Maj
Anonim

Aurora Teagarden Mystery: Honeymoon, Honeymurder je najavljen za avgusta 2021. premijeru.

Hoće li se Misterije cvjećarnice vratiti 2021.?

Je li Cvjećarnica Mysteries otkazana? Ona je otkrila da je omiljena emisija obožavatelja Hallmark Movies & Mysteries zaista otkazana. Sarah Strange je na Instagramu otkrila da je "oštećena", jer se zahvalila ekipi, glumcima i fanovima sada otkazane emisije. “tbt do prve misterije garažne prodaje.

Hoće li biti više gurmanskih detektivskih filmova 2021?

Hallmark Movies & Mysteries premijerno je prikazao Roux the Day: A Gourmet Detective Mystery, s Dylanom Nealom i Brooke Burns u glavnim ulogama, u januaru 2020. Film se ponovo emituje više puta 2021. Čitajte dalje da biste saznali kako je film nastao nakon što je serija otkazana, zajedno sa detaljima o tome gde je snimljen.

Šta se dogodilo Sally na Aurora Teagardenu?

Odlučila je da privremeno odustane od uloge uAurora Teagarden Mysteries zbog njenog konfliktnog rasporeda The Arrangement. To je značilo da se nije pojavila u filmu iz 2018., Last Scene Alive.

Hoće li biti još jedan misteriozni film 101 u 2021?

Mreža tek treba da objavi datum premijere osmog dijela televizijske serije 'Mystery 101'. U skladu sa svojim redovnim obrascem objavljivanja, 'Mystery 101' epizoda 8 bi trebalo da bude objavljena negde krajem avgusta ili početkom septembra 2021..

Preporučuje se: