Logo bs.boatexistence.com

Da li vječni život znači?

Sadržaj:

Da li vječni život znači?
Da li vječni život znači?

Video: Da li vječni život znači?

Video: Da li vječni život znači?
Video: Život poslije života poslije smrti 2024, Maj
Anonim

imenica. Beskonačan život nakon smrti: zagrobni život, besmrtnost, vječnost, vječnost, besmrtnost.

Treba li postojati vječni život?

Jer Bog je tako zavoleo svet, da je dao svog jedinorođenog Sina, da svaki koji veruje u njega ne pogine, nego da ima život večni. … Jer Bog je tako zavoleo svet da je dao svog jedinorođenog Sina, da svaki koji veruje u njega ne pogine, nego da ima život večni.

Šta je sinonim za vječni život?

Na ovoj stranici možete otkriti 7 sinonima, antonima, idiomatskih izraza i srodnih riječi za vječni život, kao što su: afterlife, besmrtnost, vječnost, vječnost, život, besmrtnost i nastavi.

Ko ima život vječni?

U Jovanu, oni koji prihvataju Hrista mogu posedovati život "ovde i sada" kao i u večnosti, jer su "prešli iz smrti u život", kao kod Jovana 5:24: "Ko sluša moju riječ i vjeruje Onome koji me posla, ima život vječni, i ne dolazi na sud, nego je iz smrti prešao u život." U Johnu, svrha …

Da li Bog voli svakoga?

Da li Bog zaista voli sve ljude? Većina kršćana misli da je očigledan odgovor na ovo pitanje: "Da, naravno on !" Zaista, mnogi kršćani bi se složili da je samo srce evanđelja da je Bog toliko volio cijeli svijet da je dao svog Sina da učini spasenje dostupnim za svaku osobu.

Preporučuje se: