Logo bs.boatexistence.com

U Harryju Potteru koga se Neville ženi?

Sadržaj:

U Harryju Potteru koga se Neville ženi?
U Harryju Potteru koga se Neville ženi?

Video: U Harryju Potteru koga se Neville ženi?

Video: U Harryju Potteru koga se Neville ženi?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Maj
Anonim

Neville Longbottom je izmišljeni lik u serijalu knjiga o Hariju Poteru J. K. Rowling. Opisan je kao grifindorski student okruglog lica u godini glavnog lika Harryja Pottera.

Da li se Neville i Luna vjenčaju za Harryja Pottera?

Ne, nisu. Luna se udala za nekog drugog. Što se tiče Nevillea, on je postao profesor herbologije na Hogwartsu ako se ne varam.

Da li Neville umire u Harry Potteru?

Profesor Longbottom je trebao ubiti Nagini, Voldemortovu zmiju. Nagini mora umrijeti prije nego što Voldemort umre. To je to! … Uništili smo Cedrica, on je ubio Nevillea, Voldemort je dobio bitku.

Zašto Luna i Neville nisu završili zajedno?

"Mislim da je on vrlo domaći, tata koji ostaje kod kuće", rekao je Lynch za Seventeen. "A Luna želi da izađe i istražuje svijet i različita stvorenja, i mislim da želi imati nekoliko različitih veza i da ne bude zauvijek posvećena. Neville bi želio dobru čvrstu ženu koja kuha, a to nije ona. "

Da li Neville i Luna završe zajedno?

Luna Lovegood i Neville Longbottom imaju divnu vezu u posljednjem filmu o Harryju Potteru. Ali uprkos njihovom velikom poljupcu na kraju Harryja Pottera i Relikvije smrti, 2. dio, njih dvoje ne završavaju zajedno kako saznajemo u epilogu.

Preporučuje se: