Logo bs.boatexistence.com

Zašto repost na facebook-u?

Sadržaj:

Zašto repost na facebook-u?
Zašto repost na facebook-u?

Video: Zašto repost na facebook-u?

Video: Zašto repost na facebook-u?
Video: How to Fix Instagram Sharing to Facebook 2024, April
Anonim

Ako vidite objavu na Facebooku koju želite podijeliti sa svojim prijateljima ili pratiocima, sve što trebate učiniti je kopirati i ponovo objaviti. Facebook to olakšava sa funkcijom Share. Možete ponovo objaviti video zapise, fotografije, linkove i tekst. Dijeljenje je brz način širenja ideja i promocija na Facebooku.

Da li da ponovo objavite na Facebooku?

Ako već ne objavljujete svoj sadržaj na Facebooku, trebate. Postoji ogroman potencijal za izdavače da steknu veći doseg, promet i angažman jednostavnim ponovnim objavljivanjem na Facebooku.

Da li je bolje podijeliti objavu ili repost na Facebooku?

Dijeljenje je uglavnom efikasno samo ako je originalna objava na javnoj postavci koja dozvoljava svakome da je vidi, bez obzira na to da li su prijatelji originalnog postera ili ne. Kada korisnici pozivaju ljude da "kopiraju i zalijepe", ali ne i dijele, to je da se osigura da postavke privatnosti ne sprječavaju širenje poruke.

Da li je ponovno objavljivanje na Facebooku loše?

Ponovno objavljivanje lančane objave

Lančani postovi su jedna od najgorih praksi na Facebooku. Evo pravila broj 1 koje treba zapamtiti: ako neobična objava ne dolazi iz originalnog izvora, to je vjerovatno lančana poruka i to je LAŽNA. … Lančane poruke nerviraju vaše prijatelje i fanove.

Šta se dešava kada nešto ponovo objavite na Facebooku?

Kada nešto ponovo objavite, imate priliku da dodate novu poruku na stavku. … Možete označiti ljude u poruci tako što ćete upisati "@" nakon čega slijedi ime osobe.

Preporučuje se: